Segítsünk az Oltalom Karitativ Egyesületnek

Védjük meg a szabadságunk utolsó bástyáit!
Az SzFE után Orbán az ország talán legjelentősebb hajléktalanellátó intézményét akarja szétrombolni! Felfogjuk, hogy mi lesz a következménye annak, ha Orbán bosszúból levágatja a gázvezetéket az Iványi Gábor féle, Dankó utcai intézményekben?
Ott van a Hajléktalan szálló, Nappali melegedő, Hajléktalan kórház, Hajléktalan Óvoda, MET Lelkészképző, az Oltalom Karitatív Egyesület országos központja, stb. Iványi Gábor évtizedek óta több tízezer hátrányos helyzetű emberen segített! Egész életét erre tette fel, hogy a társadalom legszegényebb rétegeinek reményt és életteret adjon. Iványi nem papol, mint Orbán, a kereszténységről, hanem a gyakorlatban éli meg azt, hogy „adj enni az éhezőnek”, és ezért „nem szeretett” ember lett a diktátor szemében. A bosszúéhes „főkeresztény” diktátor mindent megtesz, hogy Iványiékat ellehetetlenítse, bele sem gondolva, hogy ezzel hány ezernyi embert fog a végső elkeseredésbe taszítani!
Álljunk ki Iványi Gábor mellett!
Az Új Alternatíva Párt szervezésében 500 ezer forinttal támogatjuk a hajléktalanok védelmezőjét!
Kérünk mindenkit, hogy segítsen!
Az SzFE mintájára itt is blokád alá lett véve a Dankó utcai épület, napi 24 órában állva őrt, hogy a diktátor csatlósai le ne tudják vágni a gázt, mert akkor mindenki megfagy a télen!
Az akcióhoz szükségünk van pavilonra, meleg ételre, és őrt álló önkéntesekre!
Álljunk őrt itt is olyan büszkén, mint az SzFE előtt!
Védjük meg testünkkel a szabadság utolsó bástyáit, védjük meg Iványi Gábort és a Dankó utca rászoruló lakóit!
Köszönettel Ujhelyi Sándor, az Új Alternatíva Párt elnöke
Az Oltalom Karitatív Egyesület számlaszáma: 10400140-00026699-00000006

Leave Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük